Vagero is een familiebedrijf

 

Vagero staat voor Van Genechten Robin als bedrijfsleider. Nochtans is Vagero veel meer en dan doelen we vooral op de formule van familiebedrijf. Gestimuleerd door zijn vader Paul koos Robin als studierichting houtbewerking. Paul die op zijn beurt in de voetsporen trad van zijn vader Staf, geniet heel wat ervaring in houtbewerking en stimuleerde zijn zoon om na het behalen van zijn diploma een eigen bedrijf op te starten. Vader en zoon sloegen de handen in elkaar en dit leidde de jongste jaren tot een succesformule.
Door hun passie voor het vak ligt de lat binnen het bedrijf heel hoog. Pure kwaliteit is het motto bij elk werkstuk. Hierbij werd geïnvesteerd in de meest moderne machines en techniek. Aanvankelijk werd er een werkruimte gestart in de garage van het ouderlijk huis, maar de toenemende activiteiten en investering in machines leidde tot een modern atelier met bijhorende toonzaal op de industriezone in Gierle.
Robin en Paul geven hun klanten advies tot in de kleinste details en alles wordt op maat gemaakt. Ideeën worden omgezet in fotorealisaties en 3D-tekeningen alvorens er begonnen wordt met de realisatie van het project. Vagero staat naast zijn klanten in de realisatie van hun wensen. Iedereen is welkom voor een voorafgaand gesprek om kennis te maken met Robin en Paul die alleen tevreden kunnen zijn over hun werk na een goed rapport van hun klanten.